Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός παραγωγός και γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργος

Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός παραγωγός και γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργος

Ο γιος του Νίκου Ξυλούρη και της Ουρανίας με την οποία τα τελευταία χρόνια συντηρούσε το ιστορικό δισκοπωλείο “Νίκος Ξυλούρης” (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσματζόγλου) έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 55 ετών.

Ο Γιώργος Ξυλούρης έπεσε χτες στις 6 το απόγευμα θύμα τροχαίου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και στις 9 το βράδυ έχασε τη μάχη για τη ζωή, στο ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί.

Ο Γιώργος Ξυλούρης ανήκε από την αρχή στο δυναμικό του σταθμού “Στο Κόκκινο 105,5” και έκανε εκπομπές κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πριν λίγες ημέρες ο σταθμός θρήνησε άλλη μια ξαφνική απώλεια, αυτή του δημοσιογράφου,Γιώργου Ανανδρανιστάκη….

Στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού οι συνάδελφοί του γράφουν:

«Ψαρονίκο, άνοιξε την αγκάλη σου, έρχεται ο μονογιός σου, ο Γιώργης…

Έφυγε σήμερα απο κοντά μας στις 20:55 το βράδυ της Πέμπτης ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος, μουσικός παραγωγός του «105,5 στο Κόκκινο» και ψυχή του «88.4 στο Κόκκινο» στο Ηράκλειο Κρήτης, Γιώργος Ξυλούρης σε ηλικία 55 ετών.

Ο Γιώργος, γιος του Νίκου Ξυλούρη και της Ουρανίας με την οποία τα τελευταία χρόνια συντηρούσε το ιστορικό δισκοπωλείο “Νίκος Ξυλούρης”, παρών απο την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ με την εκπομπή «Αόρατος Θίασος», ο Γιώργης του Ψαρονίκου, δεν είναι πια αναμεσά μας. Ενα τροχαίο στάθηκε αφορμή να αποχωριστούμε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου.

Κινούμενος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά πηγαίνοντας στο σπίτι του στις 6 το απόγευμα ο Θεός έβαλε σημάδι τον Γιώργη και τον πήρε πρόωρα απο την οικογένειά του και την πολυαγαπημένη του μάνα, τ’ αδέρφια του, απο την οικογενειά μας, απ’ ολους μας, μα κι απ’ την Κρήτη που λάτρευε και τον λάτρευε.

Στις 9 το βράδυ, στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διεκομίσθη μετά το ατύχημα, ο Γιώργης ενώθηκε με τον «Αόρατο Θίασο», τα λόγια και τις μουσικές του και έφυγε μαζί του, αφήνοντας πίσω του αβάσταχτο πόνο κι θλίψη ανείπωτη.

Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου που να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα απο καντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ!

Σύντεκνε ….πως θα το νταγιαντίσουμε;

Καλό ταξίδι Γιώργη μας…καλό ταξίδι…..»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.