Ξύλο και διακοπή στην Καστοριά!

Ξύλο και διακοπή στην Καστοριά!

Όλα άρχισαν από μία ενέργεια του Θοδωρή Τεπετίδη της Καστοριάς και τα αίματα δεν άργησαν ν’ ανάψουν.

Η αναμέτρηση στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» μετατράπηκε σε αγώνα… μποξ και μετά από πεντάλεπτη διακοπή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με τη Λάρισα να φεύγει με τη νίκη (52-68).

Πάντως, ο Γυμναστικός σύλλογος Λάρισας ευχαρίστησε για την φιλοξενία!

«Ο ΓΣΛ 1928 θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ομάδας της Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Γυμναστικού. Ευχόμαστε στην ομάδα της Καστοριάς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επιφυλασσόμαστε για τον αγώνα στον δεύτερο γύρο να παρέχουμε την ίδια φιλοξενία. Ακόμα, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στο διαιτητικό δίδυμο του σημερινού (22/11) αγώνα για την άψογη διαιτησία τους και τους ευχόμαστε πάντα τόσο αντικειμενικές διαιτησίες».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως λίγο πριν από το τέλος του ματς δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των παικτών. Συγκεκριμένα, είκοσι δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ των Θεσσαλών (52-66) οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια! Η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, αλλά ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα χωρίς άλλα απρόοπτα. Η ιστοσελίδα sentra.com.gr της Καστοριάς κατέγραψε, μέσω του διαδικτυακού καναλιού της στο Youtube, τις απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν…».

sentra.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.