Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι διασυλλογικοί αγώνες Κωπηλασίας ’’εις μνήμη των Απόδημων Μαυροβινών’’

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι διασυλλογικοί αγώνες Κωπηλασίας ’’εις μνήμη των Απόδημων Μαυροβινών’’

Πριν δύο χρόνια, όταν τον Ιούνιο του 2013 αποφάσιζε η νεοσύστατη τότε διοίκηση του Ν.Ο. Μαυροχωρίου να κάνει το άλμα στην κατεύθυνση να διοργανώσει – πλην των άλλων – και διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στον στίβο της, αλήθεια είναι, ότι διακατείχε τα μέλη της ένα άγχος κι ένας φόβος για το αν θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να κυλήσουν όλα ομαλά τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο τουρνουά που διοργάνωσαν, ευελπιστώντας, παράλληλα, να μην αφήσουν κενά ως προς την ικανοποίηση από όλες τις πλευρές των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Ωστόσο, τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι, το άγχος και οι φόβοι των ανθρώπων που περιβάλλουν τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου δεν έγιαναν αντιληπτά από κανέναν, με αποτέλεσμα να κερδίσουν τα ευγενή σχόλια των συμμετεχόντων και κατ’ επέκταση να αποκομίσουν και τη σχετική εμπειρία που τους έλειπε για τη διαμόρφωση των αγώνων στο μέλλον.

Έτσι, έχοντας «οπλιστεί» με την ανάλογη εμπειρία τα μέλη της διοίκησης και του Ν.Ο.Μ. και παρ’ όλο που το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψαν ανακατατάξεις στο διοικητικό σχήμα, με τη θέση του προέδρου να αναλαμβάνει ο κ. Ναούμ Μπούσης, πλαισιωμένος, εντούτοις, από παλιά μέλη, ήταν επόμενο πως και το 3ο διασυλλογικό τουρνουά κωπηλασίας που διοργάνωσαν θα στέφονταν με απόλυτη επιτυχία.

πηγή: www.sentra.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.