Ξεκίνησε η Αγωνιστική δράση του Πρωτέα με συμμετοχή στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior στην Βέροια

Ξεκίνησε η Αγωνιστική δράση του Πρωτέα με συμμετοχή στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior στην Βέροια

16 Σύλλογοι με 92 Αθλητές και Αθλήτριες λαμβάνουν μέρος σε ένα από τα πρώτα Ενωσιακά Πρωταθλήματα Junior που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βέροια, με τη συμμετοχή του Πρωτέα, η οποία ήταν η μοναδική από την περιοχή μας!

Τον Πρωτέα εκπροσώπησε ο Απόστολος Τσίπος του Δημητρίου, στην Κατηγορία Αγοριών κάτω των 12 ετών. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το πολύ καλό τένις που παίζει, για το μόλις ενός έτους διάστημα που προπονείται στον Σύλλογο, έφυγε ηττημένος από τα «σκληρά» courts της Βέροιας, παίρνοντας όμως μαζί του πολλές παραστάσεις και την απαραίτητη δόση εμπειρίας, που απαιτείται για τις μελλοντικές του υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτέας είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή (από το 1993), εκπροσωπώντας και διαφημίζοντας την Καστοριά, καταγράφοντας τίτλους και διακρίσεις και διοργανώνοντας Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά, στις πολύ όμορφες γηπεδικές της εγκαταστάσεις.

Προσφέροντας προπονήσεις και μαθήματα αντισφαίρισης υψηλού επιπέδου, βάζουμε τις σωστές και στέρεες βάσεις ώστε όλοι οι αθλούμενοι να απολαύσουν τη μαγεία του τένις, σε κάθε ηλικία, σε κάθε επίπεδο, σε κάθε μορφή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα facebook του Συλλόγου: Proteas Kastoria Tennis Club

IMG_2450

IMG_2456

IMG_2458

IMG_2459

Leave a Reply

Your email address will not be published.