Εξελίξεις στην Κοζάνη: Η Σήμανση στο σπίτι της 37χρονης μητέρας που εξαφανίστηκε

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία αγνοείται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το Βελβεντό Κοζάνης. Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτή την ώρα η Σήμανση βρίσκεται στο σπίτι της 37χρονης.

Η Ανθή, η οποία είναι μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η αστυνομία έρευνα όλα τα ενδεχόμενα ως προς την τύχη της.

Στο πλαίσιο αυτό, από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη νέος γύρος καταθέσεων κι ανακρίσεων από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 37χρονης. Από τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και σήμερα το πρωί, ο σύζυγος της Ανθής παραμένει στην αστυνομία και δίνει κατάθεση στις Αρχές, που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης, το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ο Μανώλης Τσιουχάρας, πεθερός της Ανθής, μιλώντας στοprotothema.gr, δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό.

«Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», λέει χαρακτηριστικά.

«Βοηθώ την αστυνομία και είμαι συγκλονισμένος. Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Βγήκε έξω να ξεσκάσει και δεν ξαναγύρισε. Δεν της άρεσε ο κόσμος εδώ και δεν είχε παρέες. Μαζί είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Ανησυχώ. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες. Ψάχνει και η αστυνομία κι όλο το χωριό. Όποιος την έχει δει παρακαλώ να επικοινωνήσει με τις αρχές και να βοηθήσει», προσθέτει.

«Ήταν μια κυρία. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Συμμετείχε και στα κοινά και γενικά ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι έχει εξαφανιστεί», λέει γνωστός της 39χρονης, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δε μπορεί να ξέρει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της».

Leave a Reply

Your email address will not be published.