Κοζάνη: Νέα δεδομένα για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε!

Κοζάνη: Νέα δεδομένα για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε!

Αναβιώνει η δολοφονία της Ανθής Λινάρδου από τον Τάσο Τσιουχάρα. Μεγάλα θύματα τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τους γονείς τους…

Στις 16 Νοεμβρίου παραβρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ανθής Λινάρδου και οι γονείς του Τάσου Τσιουχάρα, προκειμένου να εκδικασθεί η υπόθεση της γονικής μέριμνας των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των γονιών του Τάσου Τσιουχάρα, παραιτήθηκε προσωρινά από την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα και συνομολόγησαν να παραμείνει η επιμέλεια των παιδιών στη μητέρα της Ανθής, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 19 Ιανουαρίου 2017.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος κ. Παρασκευή Σαββίδου, αποφασίστηκε οι γονείς του Τάσου Τσιουχάρα, πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία που διατηρούν με τα εγγόνια τους στην Αθήνα και έπειτα από τη σχετική απόφαση του δικαστηρίου, να μπορούν πλέον να βλέπουν πλέον τα εγγόνια τους, με την προϋπόθεση να συμβουλευτούν τον ψυχολόγο της μέριμνας. Το αίτημα του συζυγοκτόνου Τάσου Τσιουχάρα να επικοινωνεί και να βλέπει τα παιδιά του, μετατέθηκε για τις 18 Ιανουαρίου 2017.

Πηγή: kozanilife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.