Βραχάτι Κορινθίας: Πέταξε οκτώ κουτάβια στα σκουπίδια

Μια εβδομάδα μετά την απάνθρωπη πράξη του να πετάξει στα σκουπίδια μια κούτα στην οποία είχε κλείσει οκτώ ζωντανά κουταβάκια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ένας κάτοικος Βραχατίου που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.
Για καλή τύχη των κουταβιών και κακή του δράστη, δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην περιοχή όπου πέταξε την κούτα για να ταΐσουν τα αδέσποτα, άκουσαν μέσα από το αυτοκίνητό του το κλάμα ενός ενήλικου σκύλου που πιθανότατα ήταν η μητέρα των μικρών σκυλιών. Έτσι, υποψιάστηκαν τον οδηγό και κράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ασημί Ι.Χ. μάρκας BMW.
Όταν πήγαν στα σκουπίδια και άνοιξαν την κούτα, βρήκαν μέσα τα οκτώ σκυλάκια ηλικίας περίπου δύο μηνών και ειδοποίησαν την Αστυνομία στην οποία έδωσαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, με αποτέλεσμα να φτάσει στον εντοπισμό του δράστη. Τα δύο από τα κουτάβια βγήκαν από την κούτα και χάθηκαν στα χωράφια ενώ τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν αρχικά στον κτηνίατρο που διαπίστωσε ότι είναι υγιή και στη συνέχει στον Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Σχέσεις Στοργής», ο οποίος αναζητά οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.