Σκηνές απείρου κάλλους στο Ελ.Βενιζέλος: Πιάστηκαν στα χέρια Νύκταρης και Κούγιας

Σκηνές απείρου κάλλους στο Ελ.Βενιζέλος: Πιάστηκαν στα χέρια Νύκταρης και Κούγιας

O ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανιά Ηρακλής Νύκταρης ήρθε στα χέρια με τον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας με μία δριμεία ανακοίνωση του, «φωτογράφιζε» τον Ηρακλή Νύκταρη ως τον άνθρωπο που απειλούσε τη ζωή του, χρησιμοποιώντας πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς. Βέβαια κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε χθες το βράδυ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν οι δύο άνδρες δεν δίστασαν -σε κοινή θέα- να προσφέρουν στιγμές… απείρου καλλους, με αποτέλεσμα να περάσουν το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

O ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά  έκανε λόγο μεταξύ άλλων για εξύβριση από την πλευρά του μεγαλομετόχου της Λάρισας.

«Εγώ ήμουν έξω από το αεροδρόμιο όταν τον είδα κι εκείνος από μέσα. Μου έκανε διάφορες χειρονομίες μόλις με είδε. Ε, δεν άντεξα και μπήκα μέσα…», ανέφερε αρχικά ο Ηρακλής Νύκταρης για το χθεσινό περιστατικό.

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ, δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να σχολιάζει ούτε εμένα, αλλά ούτε και την ομάδα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και πιαστήκαμε στα χέρια. Στη συνέχεια μείναμε το βράδυ στο αεροδρόμιο και μετά μας άφησαν»!

Βέβαια πριν ακόμα βγάλει την ανακοίνωση της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε επικοινωνία, με τον Νύκταρη -όπως δηλώνει ο ίδιος- να ζητάει από τον γνωστό ποινικολόγο να σταματήσει να ασχολείται με τον ΑΟ Χανιά. «Σταμάτα να ασχολείσαι με τον ΑΟ Χανιά, για να μην έχουμε άλλα…», ήταν η ατάκα του προέδρου του ΑΟΧ στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νύκταρη, του είπε: «Θα μου κλάσεις τα α@@@»!

Για να του απαντήσει από την πλευρά του ο Νύκταρης: «Καλά, όταν θα βρεθούμε, θα δεις τι θα σου κλάσω»!

Τελικά οι δύο άντρες συναντήθηκαν τυχαία χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αρχικά άρχισαν να καβγαδίζουν, ώσπου πιάστηκαν στα χέρια. Ο Ηρ. Νύκταρης ξυλοκόπησε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, καθώς ο Αλέξης Κούγιας του έκανε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες. Μήνυση όμως υπέβαλε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά για απειλή και εξύβριση με αποτέλεσμα να παραμείνει στο τμήμα και ο Αλέξης Κούγιας.

topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.