Κορωπί: Μου κατέστρεψαν τη ζωή, λέει ο 45χρονος- Θόλωσα, είπε η 26χρονη

Κορωπί: Μου κατέστρεψαν τη ζωή, λέει ο 45χρονος- Θόλωσα, είπε η 26χρονη

Στον ανακριτή οδηγείται η 26χρονη Νικολέτα Π. που το βράδυ της Τετάρτης μαχαίρωσε την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον της δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη. «Είχα θολώσει και δεν ήξερα τι έκανα…», δήλωσε η 26χρονη.

Μιλώντας στο protothema.gr από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έκανα.

Ζητώ συγγνώμη απ’ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Στο μεταξύ στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 45χρονος σύντροφος της 26χρονης και πρώην σύζυγος του θύματος, ο οποίος χθες εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της συντρόφου του και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του. Συνελήφθη μια ώρα αργότερα και όπως είπε φανερά συγκλονισμένος στους αστυνομικούς «μου κατέστρεψαν τη ζωή».

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.