Γ. Κορεντσίδης για ΣΕΓ: Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν. Κόκκινη γραμμή ο τόπος της έκθεσης

“Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το Σύνδεσμο του Προφήτη Ηλία, το καταστατικό του κατά γράμμα, για να διοργανώνουμε την Διεθνή Έκθεση. Και νομίζω ότι το παρόν δείχνει πως πρέπει να συνεχίσουν όλες αυτές οι δράσεις που πραγματοποιούμε” δήλωσε ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία απαντώντας σε ερώτηση του inkastoria σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας του Συνδέσμου με τον ΣΕΓ, έτσι όπως διαμορφώθηκε το τοπίο μετά τις δύο εκθέσεις σε Αθήνα και Καστοριά. “Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το καλό του κλάδου. Ότι προκύψει στο μέλλον, συνεργασία, συνδιοργάνωση, εμείς είμαστε εδώ, ανοιχτοί σε προτάσεις”, σημείωσε.

“Είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν (σ.σ. με τον ΣΕΓ) παρά αυτά που μας χωρίζουν, εκτός από τον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης”, επεσήμανε.

Ο κ. Κορεντσίδης στάθηκε ιδιαίτερα σε μια αναφορά του προέδρου του ΕΟΓ, κατά την οποία ο κ. Κοσμίδης σύγκρινε τα αποτελέσματα των δύο εκθέσεων (400 πελάτες σε 22 περίπτερα στην Αθήνα έναντι 721 σε 103 περίπτερα στην Καστοριά): “Αν κατάλαβα καλά, εννοεί πως η πίτα είναι η ίδια σε ότι αφορά το εμπορικό ενδιαφέρον διεθνώς και άρα δε χωράνε τόσες επιχειρήσεις;” αναρωτήθηκε ο κ. Κορεντσίδης. “Άρα”, συνέχισε, “όσες λιγότερες μείνουν, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε;”…
Μάρκος Πετρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Γ. Κορεντσίδης: 721 επισκέπτες και 33 συμμετοχές κλεισμένες για του χρόνου σφράγισαν την επιτυχία της έκθεσης

Leave a Reply

Your email address will not be published.