Γ. Κορεντσίδης: 721 επισκέπτες και 33 συμμετοχές κλεισμένες για του χρόνου σφράγισαν την επιτυχία της έκθεσης

Την επιτυχία της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς «πιστοποίησε» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προφήτης Ηλίας, Γιάννης Κορεντσίδης, παρουσιάζοντας τα τελικά μεγέθη σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Ιορδάνη Μιχαηλίδη και τον αναπληρωτή γ.γ. Λάζαρο Σαββίδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Κορεντσίδη, ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 721, εκ των οποίων 594 από 38 χώρες και 127 Έλληνες και Κύπριοι. Παράλληλα επεσήμανε ότι η μέση διάρκεια παραμονής των επισκεπτών στην έκθεση ξεπέρασε τις 5 ώρες.

Αναφορικά με τις αγοραπωλησίες, ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία, αρκέστηκε να αναφερθεί στις λιανικές πωλήσεις που αριθμούν, όπως σημείωσε, μερικές εκατοντάδες. Παράλληλα, ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την διεκπεραίωση της έκθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου Γιάννη Κορεντσίδη

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Λάζαρος Σαββίδης, εστίασε στο workshop που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 41ης ΔΕΓ, προαναγγέλοντας τη δημιουργία ενός εργαστηρίου που δεν θα δημιουργεί μόνο σχεδιαστές αλλά νέους ανθρώπους που θα μπορούν να εργαστούν σε όλα τα στάδια της γουνοποιίας. Μάλιστα σημείωσε πως κάτι ανάλογο δεν υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη και τόνισε πως οι νέοι που θέλουν να ασχοληθούν με τη γουνοποιία θα μπορούν μέσω της φοίτησης σε αυτό το εργαστήρι να απορροφηθούν από τις εταιρείες του κλάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.