Κοπή Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης “Πρωτέας” (φωτογραφίες)

“Ο Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα.

 Καλή χρονιά με υγεία και πολύ τένις!

 Σε μία πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία της Βουλευτού κ. Μαρίας Αντωνίου, μελών, αθλητών και γονέων, καθώς και πολλών φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Καστοριάς “Πρωτέας”, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος κ. Μαίρη Μπαλλή, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κι ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και πολύ τένις.

 

«Την σημαντική προσπάθεια που κάνει ο Πρωτέας για την ουσιαστική συμβολή του στο άθλημα της αντισφαίρισης και την προώθησή του στην περιοχή μας» τόνισε η κ. Αντωνίου στον χαιρετισμό της, ενώ έδειξε εντυπωσιασμένη, «τόσο από την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχει ο Πρωτέας σε όλα του τα τμήματα, παιδικά και ενηλίκων, όσο και από την μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου, γεγονός που τον έχει καταστήσει  πρότυπο σημείο αναφοράς και τενιστικό σύμβολο της περιοχής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετιστήριο μήνυμα και ευχές έστειλε η Βουλευτής κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία συνεχάρη τον Πρωτέα «για την μακρόχρονη δράση του, που δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του για το άθλημα και την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους».

Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν η μικρή Μαιρούλα, εγγονούλα της Προέδρου και η Χαρούλα Ταλίδου από το τμήμα ενηλίκων που κέρδισαν αντίστοιχα μία ρακέτα και μπλουζάκια του Πρωτέα!

Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Πρωτέα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κι εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ τένις!

 

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα FB του ΠΡΩΤΕΑ:

Proteas Kastoria Tennis Club

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

P1040021 P1040041 P1040061 P1040064 P1040069

Leave a Reply

Your email address will not be published.