Κοινό μέτωπο των επαγγελματιών της Καστοριάς κατά του σχεδίου για το Ασφαλιστικό

Σε μια προσπάθεια να χαραχθεί κοινή γραμμή πλεύσης απέναντι στο σχέδιο του Ασφαλιστικού που παρουσίασε η κυβέρνηση, συναντώνται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του inKastoria, τα προεδρία των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι θα λάβουν μέρος οι πρόεδροι των Μηχανικών, Υγειονομικών, Νομικών και Συμβολαιογράφων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Πέμπτη) θα υπάρξει και ψήφισμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι έως την Παρασκευή οι δικηγόροι του Νομού απέχουν από τα δικαστήρια, ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνέλευση με στόχο να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους.
Την ίδια στιγμή επί ποδός πολέμου βρίσκονται και οι αγρότες οι οποίοι συναντώνται σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια με στόχο να αποφασίσουν τις κινήσεις τους. Το πρωί, μιλώντας στον antennes 93.6 εκπρόσωπος των αγροτών επεσήμανε ότι υπάρχουν σκέψεις για αποκλεισμό της Εγνατίας.
Μάρκος Πετρόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published.