Σήμερα στο Άργος ο Βασίλης Λέκκας στις 21:00

Σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα, με τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα, για την στήριξη του εθελοντικού οργανισμού «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», και την έναρξη της προσπάθειας για την δημιουργία του πρώτου κέντρου ημερησίας φροντίδας παιδιών σε κίνδυνο στο Νομό Καστοριάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Άξιοι ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας, ενώνουν τις φωνές, τις ψυχές και την αγάπη τους για τα παιδιά, με τον δικό τους τρόπο, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά όλου του κόσμου και του Νομού Καστοριάς.
Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου για την στήριξη των δράσεων συλλογής τροφίμων και σχολικών ειδών, που υλοποιεί ο εθελοντικός οργανισμός αυτή την περίοδο με όλες του τις δυνάμεις. Οι θεατές θα απολαύσουν μια μοναδική συναυλία και θα ενώσουν τις φωνές τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε κίνδυνο.

Το μεσημέρι ο Βασίλης Λέκκας γευμάτισε στο εστιατόριο Χρούπιστα, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της Καστοριάς και να ενημερωθεί για τις δράσεις του οργανισμού ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Η Ταυτότητα της συναυλίας:
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ: BAΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: HΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΟΙ: ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΣΤΑΘΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΠΙΑΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ
ΚΙΘΑΡΕΣ: ANΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗΣ

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ προπώληση (Μουσικά καταστήματα “ΦΩΤΙΑΔΗΣ Γιώργος” και “ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Χρήστος” στην Καστοριά. Στα βιβλιοπωλεία “ κ. ΣΑΝΤΑΛΙΔΗ” και “κ. ΜΗΛΙΟΥ” στο Άργος Ορεστικό) και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, φοιτητές, άνεργοι) και 8 ευρώ στο ταμείο.

Φωτογραφίες από το εστιατόριο Χρούπιστα που γευμάτισε ο Βασίλης Λέκκας

 

 

1

4 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.