Κίνηση ανθρωπιάς από τον Οζίλ: Δίνει λεφτά για εγχειρήσεις 11 παιδιών

Ο Μεσούτ Οζίλ, εξακολουθώντας το φιλανθρωπικό του έργο, διέθεσε χρήματα, προκειμένου 11 παιδιά από την Βραζιλία να υποβληθούν σε εγχειρήσεις που θα αλλάξουν την ζωή τους.Αυτό ανέφερε η ιστοσελίδα του BBC, σημειώνοντας ότι και στο παρελθόν, ο Γερμανός διεθνής μέσος της Αρσεναλ, έχει δωρίσει χρήματα, προκειμένου παιδιά που προέρχονται από μη προνομιούχες οικογένειες, να υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις που διαφοροποιούν προς το καλύτερο την ζωή τους.

Τώρα ο Οζίλ ονόμασε την νέα του προσπάθεια «Ozil’s Eleven» και θα γίνει από 24 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου.

Το νέο σχέδιο βρίσκεται σε συνεργασία με το πρόγραμμα ενίσχυσης των παιδιών «BigShoe», που ίδρυσε ο παίκτης, στην επιδίωξή του να χρηματοδοτήσει οικογένειες που δεν είχαν οικονομικές δυνατότητες για παρόμοιες ενέργειες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οζίλ προωθεί μία τέτοια πράξη. Ηδη ξόδεψε τα μπόνους από την κατάκτηση του Μουντιάλ 2014, για τις εγχειρήσεις 23 παιδιών, παίρνοντας βραβείο για την πράξη αυτή τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Γερμανός σταρ έγινε επίσης πρεσβευτής για το πρόγραμμα ενίσχυσης της Βραζιλίας. «Ενα χρόνο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ-είπε ο Γερμανός μέσος-, θέλω να συνεχίσω να αφήσω ένα θετικό στίγμα στην Βραζιλία. Για μένα είναι πολύ σημαντική η παροχή βοήθειας για τα φτωχά παιδιά της χώρας».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.