Οι Κινέζοι γιορτάζουν ήδη το Oktoberfest με προσφορές

Οι Κινέζοι γιορτάζουν ήδη το Oktoberfest με προσφορές

Η φωτογραφία ήταν αρχικά η αιτία που μας τράβηξε να μπούμε στο Gearbest που προμοτάρει διάφορα προϊόντα για το γνωστό σε όλους μας Oktoberfest.

Αφού λοιπόν σταθήκαμε λίγη ώρα στην αρχική εικόνα και στα δύο υπέροχα μάτια της κοπελιάς συνεχίσαμε να δούμε αν υπάρχει κάτι να αξίζει στις παρακάτω προσφορές. Να σας υπενθυμίσω πως κάποιες προσφορές ίσως είναι λίγο πλασματικές αλλά υπάρχουν αρκετά καλές ευκαιρίες που φυσικά είναι για συγκεκριμένο αριθμό ανά είδος επομένως όποιος προλάβει πρόλαβε.

Λοιπόν εγώ ψάχνοντας λίγο κοντοστάθηκα σε ένα αξιοπρεπέστατο TV Box της Beelink που με τιμή γύρω στα 50 ευρώ τσιμπάς ένα καλό Deal. Όπως θα δείτε και στο video που έχουν ανεβάσει είναι το οκταπύρηνο  GT1 αξίζει και με το παραπάνω.

 

Άλλη μια αγορά που σίγουρα θα πρότεινα είναι το PowerBank της Xiaomi με ισχύ 20.000 mAh που σίγουρα θα σας βγάλει πολλές φορτίσεις. Η τιμή του είναι στα €26.38 και σίγουρα όταν πρόκειται για Xiaomi λέμε πάντα ναι!

Τέλος εννοείται πως αν αποφασίσετε να κάνετε παραγγελία θα συμπληρώσετε και μικροπράγματα που θα βρείτε σχεδόν τσάμπα όπως ένα καλώδιο φόρτισης ενός μέτρου σε στυλ κορδόνι, ένα Micro SD reader η κάποια κολλητική βάση κινητού για το αυτοκίνητο που θα βρείτε σε τιμές κάτω του ευρώ οπότε εννοείται πως τα παίρνουμε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.