Το πρώτο πανελλαδικό site για κηδείες και μνημόσυνα είναι γεγονός!

Ξεκίνησε την λειτουργία της η ενημερωτική ιστοσελίδα «Έφυγαν από κοντά μας» (efygan.gr). Η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη ιστοσελίδα της χώρας που θα φιλοξενεί όλες τις κηδείες και μνημόσυνα που τελούνται ανά νομό και πόλη.

Μερικά από τα θέματα του site:
Σε ζωντανή μετάδοση μέσω Youtube η κηδεία του Λέμι των Motorhead 
Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος, μια συγκινητική ιστορία!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ήρθε στο e-mail μας: “Είναι η πρώτη στη χώρα μας για κοινωνικές αγγελίες όπως αγγελτήρια κηδειών και μνημοσύνων, αλλά και θεματογραφία σχετική με τον «χώρο του πένθους». Δημοσιογράφοι επιμελούνται με σεβασμό και διακριτικότητα ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που σχετίζονται με την ανθρώπινη απώλεια. Το efygan.gr δίνει βήμα στους επαγγελματίες του χώρου των γραφείων τελετών με συνεντεύξεις,  αφιερώματα – παρουσιάσεις επιχειρήσεων με στόχο την στήριξη του κλάδου και την ανάδειξη εκείνων των ανθρώπων του που υπηρετούν το συγκεκριμένο επάγγελμα ως λειτούργημα.
Η ιστοσελίδα μας εμπλουτίζεται ακόμη με συνεντεύξεις από επώνυμους Έλληνες, αρθρογραφία από ειδικούς επιστήμονες για την ψυχολογική στήριξη σε περιπτώσεις πένθους, ταφικά έθιμα από όλο τον κόσμο και ειδήσεις που συγκινούν.
Ως προς την χρηστική πλευρά, τα αγγελτήρια κηδειών, μνημοσύνων κ.λ.π. δημοσιεύονται on line από τα ίδια τα γραφεία τελετών στις σελίδες που έχει το efygan.gr για κάθε περιοχή.
Στα αγγελτήρια υπάρχει μέχρι και χάρτης του κάθε νεκροταφείου όπου πραγματοποιείται η ταφή, ώστε να διευκολύνεται η μετάβαση σε αυτό.
Η ομάδα του efygan.gr“.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακροημέρευση.

Μ.Π.

Leave a Reply

Your email address will not be published.