Η θάλασσα στην Κέρκυρα ξέβρασε… μισό τόνο χασίς (φωτό)

Ενα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι λιμενικοί στην Κέρκυρα οι οποίοι συνολικά βρήκαν στη θάλασσα και σε παραλίες συνολικά 551 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Την περασμένη Παρασκευή οι άνδρες του Λιμενικού ενημερώθηκαν για ένα φουσκωτό σκάφος μεγάλης ιπποδύναμης με δύο επιβάτες, το οποίο αφού δεν κατάφερε να ξεφορτώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην Ιταλία, στη συνέχεια κατευθύνθηκε είτε προς την Κέρκυρα είτε προς την Αλβανία.

Το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού που ξεκίνησε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή των Διαπόντιων Νησιών εντόπισε αρχικά έναν σάκο με 48 κιλά χασίς.

Λίγες ώρες αργότερα ένα δεύτερο σκάφος εντόπισε βόρεια των Οθωνών τέσσερα δέματα με 30 κιλά χασίς.

Και τα ευρήματα δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες το μεσημέρι οι λιμενικοί βρήκαν στους Οθωνούς 19 σάκους με κάνναβη επιμελώς κρυμμένους.  Μέσα σε αυτούς άγνωστοι είχαν κρύψει 253 δέματα συνολικού βάρους 446 κιλών χασίς.

Και πάλι όμως, αυτά  δεν ήταν τα τελευταίε ευρήματα. Στην παραλία Αλμυρός οι Λιμενικοί βρήκαν ένα σάκο με 22 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 26 κιλών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού συνολικά τις τελευταίες πέντε ημέρες κατασχέθηκαν 551, 155 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

foto-drugs-kerkyra6 foto-drugs-kerkyra5 foto-drugs-kerkyra4 foto-drugs-kerkyra3 xasis-kerkira

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.