Κάτοικοι “Κασλά”: Ο Δήμος υπήρξε αρωγός στον αγώνα κατα των αυθαιρεσιών της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

Κάτοικοι “Κασλά”: Ο Δήμος υπήρξε αρωγός στον αγώνα κατα των αυθαιρεσιών της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προέβησαν οι κάτοικοι του ’’ΚΑΣΛΑ’’ Άργους Ορεστικού, αναφορικά με την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κεντρικό σημείο του Άργους Ορεστικού.

Η ανακοίνωση:

“Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων Γνωστοποιούμε στους Συμπολίτες μας καθώς και τα μέσα μαζικής ,ότι από το 2011 έως και σήμερα ο Δήμος Άργους Ορεστικού υπήρξε ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ!!! στον Αγώνα μας κατά των αυθαιρεσιών γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας όσον αφορά την τοποθέτηση της εν λόγω κεραίας πάνω από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ».
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ δε στρέφεται εναντίον του Δήμου αλλά έχει σκοπό να ενημερώσει! Ότι παρά τις τιτάνιες προσπάθειες Δήμου και κατοίκων Κασλά η εν λόγω εταιρεία με την πρόφαση άδειας, που όμως δεν έχει επιδείξει ακόμη σε κανέναν και που προσκρούει πάνω στον παλιό μεν αλλά όχι καταργημένο νόμο 4070/12 , τοποθέτησε εν μία νυκτί την κεραία χωρίς να ενδιαφέρεται για τις πρότερες συνδυασμένες ενέργειες Δήμου και γειτονιάς, που η κεραία είχε ξηλωθεί!!!
Λυπούμαστε, που κανείς δεν έλαβε υπόψη του ότι η Διαμαρτυρία μας είχε πρώτιστα ενημερωτικό χαρακτήρα και έπειτα Διεκδικητικό και Ζητούμε Συγγνώμη τόσο από τον κ. Δήμαρχο όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ελλείψεις στο θέμα της ενημέρωσης.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι:

α) είχαμε μαζέψει υπογραφές και το 2011 με την Αρωγή της κ. Σανταλίδου Μελίκας, που τότε υπηρετούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Δημαρχείας κ.Κεπαπτσόγλου.
β) Ο κ. Κεπαπτσόγλου είχε επιμεληθεί του θέματος με έγγραφό του προς τα αρμόδια υπουργεία και επίσης είχε παραστεί στη Δίκη, που είχε αναλάβει ο δικηγόρος του Δήμου κ.Καράτζιος Αλέκος .
γ) Ξηλώθηκε τότε τελικά η κεραία λόγω ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ και κατοίκων ΚΑΣΛΑ.
Ευελπιστούμε και τώρα για το καλύτερο και Καλούμε και όλους τους Συμπολίτες μας να υπογράψουν για την απομάκρυνση της κεραίας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Οι κάτοικοι του ’’ΚΑΣΛΑ’’ Άργους Ορεστικού.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άργος Ορεστικό: Διαμαρτυρία κατοίκων για παράνομη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Leave a Reply

Your email address will not be published.