Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του

Μέσα σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα , τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και τα γραφεία του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά από παιδιά και χαμόγελα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2015, το απόγευμα, η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού Νομού Καστοριάς, «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Το Κέλετρον», στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, στα πλαίσια της υποστήριξης των παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μέσα σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα γιορτής, τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και τα γραφεία του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά από παιδιά και χαμόγελα! Οι εθελοντές – υποστηρικτές των δύο Συλλόγων φρόντισαν για μία αξέχαστη γιορτή, με μουσική , χορό, διαδραστικά παιχνίδια, κλόουν και face painters. Την εκδήλωση υποστήριξαν η εθελόντρια  Ελένη που έκανε face painting στους μικρούς μας φίλους, η εθελόντρια  κλόουν Μαριάννα, η Ανδρονίκη και η Γεωργία που παρουσιάσαν το ψυχοκινητικό πρόγραμμα του γυμναστηρίου Oxygen Health Club,   μοίρασαν άφθονα χαμόγελα και ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά. Επίσης την εκδήλωση στήριξαν τα παιδικά  χορευτικκά τμήματα της παιδικής πολιτιστικής Λέσχης ”Δημιουργία ” του Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέλετρον Νέων Εργατικών Κατοικιών.

 

Σημαντική στιγμή για την εκδήλωση ήταν η παράδοση τραπεζικής επιταγής  ύψους 400 ευρώ από την εταιρεία ηλεκτρολογικών ειδών  Ι. ΚΩΤΣΙΔΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ.   που  αφορούσε την υποστηρικτική ενέργεια της εταιρείας για τον οργανισμό μας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, το αρτοποιείο του κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ  στην Καστοριά,  το ζαχαροπλαστείο «Κύκνος» της κας ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Μαρίας και το ζαχαροπλαστείο FINALE του κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Χρήστου  στο Άργος Ορεστικό, με την ευγενική τους προσφορά, βρίσκονταν εκεί για να κάνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη. Φυσικά από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης, που μοίρασε παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και δώρα της  εταιρείας «ΑS COMPANY»,  του ΕΠΑΛ Αργους Ορεστικού, του  Δημοτικού Σχολείου Κωσταραζίου και του 5ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς που με μεγάλη  αγάπη συγκέντρωσαν δώρα καθώς και φίλων Καστοριανών, ανώνυμων και επώνυμων, στους μικρούς παραβρισκόμενους.

Τόσο οι μικροί καλεσμένοι όσο και οι μεγαλύτεροι που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», στόχος του οποίου είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και η προάσπιση των δικαιωμάτων τους, όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Η οικογένεια του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της χριστουγεννιάτικης γιορτής για μικρούς και μεγάλους, καθώς και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.