Ευχαριστήριο του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ευχαριστήριο του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

  1. To Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καστοριάς και ειδικότερα τον κ. ΤΖΙΑΜΑΛΗ Μάριο, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς και Διευθυντή Ιατρό της Νεφρολογικής Κλινικής, την κα. ΝΕΔΕΛΚΟΥ Κυριακή Διευθύντρια Ιατρό της Παιδιατρικής Κλινικής, την ιατρό κα. ΤΣΙΒΙΚΗ Ελένη και την ιατρό κα. ΒΑΝΤΣΗ Πετρίνα για την ευαισθησία τους και την ιδιαίτερη επιμέλεια που έδειξαν σε δύο ανήλικα υποστηριζόμενα παιδιά του οργανισμού μας, πραγματοποιώντας πλήρεις προληπτικές ιατρικές  εξετάσεις και τον εμβολιασμό του ενός από αυτά.
  2. Τον ανώνυμο δωρητή ευεργέτη για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος του οργανισμού μας στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ), που δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε το κοινωφελές μας έργο.
  3. Την Διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Καστοριάς κα. ΚΟΜΙΑΝΟΥ Άρτεμις για την προσφορά μεγάλης ποσότητας παιχνιδιών την περίοδο των Χριστουγέννων.
  4. Την σχολή χορού της κας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Αναστασίας για την συνεχή υποστήριξη στον οργανισμό μας και ιδίως για την αφιλοκερδή παρουσία της στον ετήσιο χορό  του οργανισμού μας, μαζί με δύο μαθήτριες της σχολής ().
  5. Toγυμναστήριο Vita (Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς) και ειδικότερα τον κ. ΒΡΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Θέμη για τηνδωρεάν ένταξη στα προγράμματα του, σε υποστηριζόμενη ανήλικη μαθήτρια του οργανισμού μας.
  6. Την ανώνυμη δωρήτρια μας για την συνεχή προσφορά τροφίμων.
  7. Την κα. ΔΗΜΟΛΗ Αστέρω για την συνεχή δωρεά τροφίμων, παιχνιδιών και ρούχων.
  8. Toν κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σάκη για την δωρεά ποσότητας παιχνιδιών.
  9. Την κα. ΣΠΥΡΟΥ Ελίζα για την συνεχή υποστήριξη με την δωρεά μεγάλης ποσότητας ελαιόλαδου και ποσότητας ρούχων.

Χάρη σε εσάς τους συμπαραστάτες μας, το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» παρέχει καθημερινά όλη την εβδομάδα, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στον  Νομό Καστοριάς.

Το « Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες.

Οι Ευεργέτες μας είστε εσείς!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.