ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ:ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ενόψει των αρνητικών πολιτικών οικονομικών εξελίξεων στη χώρα μας, το “ Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” οφείλει και θα το πράξει με όλες τις δυνάμεις του, να συνεχίσει βρίσκεται στο πλευρό του κάθε παιδιού και οικογένειας που έχει ανάγκη.
Τις επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες το “ Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” καλείται να διαχειριστεί τις επώδυνες συνέπειες της οικονομικής, κοινωνικής και ψυχολογικής κρίσης που κορυφώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλήττει δραματικά τα παιδιά, τις οικογένειες, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας μας και του Νομού Καστοριάς.
Ως εθελοντικός οργανισμός, σημείο αναφοράς για τα δικαιώματα και την προστασία όλων των παιδιών, το “ Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” καλείται να ανταποκριθεί στις έκτακτες και αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους στον Νομό Καστοριάς, οφείλοντας με τις δράσεις του να διασφαλίσει οτι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία θα είναι στο πλευρό κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που το έχει ανάγκη.
Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς φάρμακα, χωρίς φαγητό, χωρίς την αγάπη και την φροντίδα που έχει ανάγκη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε κάθε υλική και ψυχολογική υποστήριξη σε κάθε οικογένεια που βρίσκεται σε κρίση και κάθε ιατρική φροντίδα για κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε το δικαίωμα των παιδιών στη ζωή, το δικαίωμα των οικογενιεών στην αξιοπρέπεια.
Με την αγάπη που μας περικλύει και την εμπιστοσύνη που  μας αναγνωρίζει ο κόσμος και οι πολίτες του Νομού Καστοριάς, θα παλέψουμε για τα αυτονόητα δικαιώματα για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες εντείνοντας τις προσπάθειας μας.
Σε αυτόν τον αγώνα που είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε, χρειαζόμαστε την υποστήριξη κάθε Καστοριανού πολίτη, κάθε εθελοντή, κάθε επαγγελματία, φορέα, συλλόγου και οργανισμού. Είναι φανερό οτι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε μόνοι μας. 
Απευθύνουμε προσκλητήριο για συστράτευση και συνένωση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας της Καστοριάς. Από σήμερα κιόλας κηρύσσουμε εκστρατεία συλλογής τροφίμων σε όλο τον Νομό Καστοριάς. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του εθελοντικού μας οργανισμού : 2467 40039, 6936937022. 6974146699, καθώς και στα γραφεία-αποθήκες μας, Λεωφόρο Γουναράδων- περιοχή Χλόη Καστοριάς ( στο ΚΕΚ Πολύτροπον) ώρες 09.00-14.00.
Με αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε!
         Κανένα παιδί μόνο του.
     Κανένα παιδί θύμα της κρίσης!
     Με εκτίμηση για το Δ.Σ ο Πρόεδρος

 

            Νικολόπουλος Γεώργιος

 

 

 

Από oladeka.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.