Καυτός διάλογος Καρατζαφέρη με Άδωνι

Καυτός διάλογος Καρατζαφέρη με Άδωνι

Τον πρώτο τους τηλεοπτικό διάλογο εδώ και χρόνια είχαν σήμερα Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έστω και έμμεσα.

Ο κ. Καρατζαφέρη παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο πάνελ της οποίας βρισκόταν ο κ. Γεωργιάδης και ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ίδρυση νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Ερωτηθείς για τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Καρατζαφέρης επέλεξε να απαντήσει με μία ρήση: «Αλλού  η ψυχή του αλλού του σώματός του ενός εκάστου». Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για την προοπτική του νέου κόμματος με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρει ότι θα υπάρξει μεγάλη πόλωση στις επόμενες εκλογές, υπονοώντας ότι δεν θα έχει τύχη το εγχείρημα και τον κ. Καρατζαφέρη να απαντά ότι η πόλωση τελικά  θα είναι «μεταξύ των σκεπτομένων ανθρώπων και όσων βρίσκονται στη δουλεία των κατεστημένων κομμάτων».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε να εννοηθεί επίσης ότι τάσσεται πλέον υπέρ του Grexit! «Δε νομίζω ότι μπορούμε να επιβιώσουμε μέσα στο ευρώ» ανέφερε και ζήτησε να χαραχτεί εθνική στρατηγική για το ζήτημα. «Πρέπει να κάνουμε μια παλιννόστηση εθνικής κυριαρχίας, δεν μπορεί να τα αποφασίζει όλα η Ντέλια Βελκουλέσκου» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Καρατζαφέρης προς Άδωνη στον «αέρα» «Αλλού το… από stefanelonikitelo

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.