Καστοριά: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δ. Πετρόπουλου με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ

Καστοριά: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Δ. Πετρόπουλου με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ

Την υψηλή σημασία του συνεδριακού τουρισμού και δη του ιατρικού ως τουριστικού προϊόντος τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Δημήτρης Πετρόπουλος στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, χθες Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι στη γενικότερη αναπτυξιακή τουριστική πολιτική που εφαρμόζει ο Δήμος Καστοριάς, προωθεί και τον συνεδριακό τουρισμό ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς τομείς για το τοπικό τουριστικό προϊόν. Οι άρτιες κτιριακές υποδομές, η εύκολη πρόσβαση, η φυσική ομορφιά, η εξαιρετική γαστρονομία και η φημισμένη φιλοξενία, καθιστούν αναμφίβολα την Καστοριά ως έναν ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση ιατρικών κι όχι μόνο συνεδρίων.

Από την πλευρά του ο διευθυντής-Αν. Καθηγητής της παθολογικής κλινικής κος Απόστολος Χατζητόλιος επισήμανε στον κ. Πετρόπουλο ότι υπάρχει πλήθος μονάδων υγείας στην Ελλάδα, και δη εξειδικευμένων τμημάτων όπως η κλινική που προΐσταται, που μπορούν να παρέχουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους σε πολίτες ενόψει συνεδρίων, όπως το συνέδριο παθολογίας που θα πραγματοποιήσει η κλινική του ΑΧΕΠΑ στην πόλη μας, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο κος Πετρόπουλος υποσχέθηκε στον κ Χατζητόλιο ότι τόσο ο Δήμος Καστοριάς όσο και ο ίδιος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, συνδράμοντας στην αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου στην πόλη μας.

 

από fouit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.