Η Σκληρή Κυρία Πλάκα συγκίνησε την Καστοριά (βίντεο-φωτό)

Η Σκληρή Κυρία Πλάκα συγκίνησε την Καστοριά (βίντεο-φωτό)

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Espreros κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Βερόνικας Αποστόλου “Η Σκληρή Κυρία Πλάκα”. Κόσμος όλων των ηλικιών παρακολούθησε τις ομιλίες ενώ η Βερόνικα Αποστόλου εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο.

Αποσπάσματα του παραμυθιού διάβασαν οι εκπαιδευτικοί Αλέξανδρος Μακρίδης και Μαρία Μουστάκα και η Χρυσοβαλάντου Λόφτσαλη.

Την παρουσίαση του βιβλίου στήριξε η ψυχολόγος του συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς Τριανταφυλλιά Μάρκου – Ανδρεοπούλου.

Το παραμύθι «Η σκληρή κυρία πλάκα», μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, και από το site των εκδόσεων Φιλάτος, ενώ κυκλοφορεί ήδη σε 62 χώρες και είναι διαθέσιμο για τους ομογενείς.

veronika-plaka-3 veronika-plaka-4 veronika-plaka-5 veronika-plaka-6 veronika-plaka-9 veronika-plaka-10 veronika-plaka-13 veronika-plaka-15 veronika-plaka-17 veronika-plaka-18 veronika-plaka-19 veronika-plaka-21 veronika-plaka-22 veronika-plaka-23 veronika-plaka-24 veronika-plaka-26 veronika-plaka-28

Leave a Reply

Your email address will not be published.