Σε κλίμα συγκίνησης ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων Καστοριάς και Κύπρου (βίντεο-φωτό)

Σε κλίμα συγκίνησης ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων Καστοριάς και Κύπρου (βίντεο-φωτό)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο ο Διεθνής Φιλικός Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Καστοριάς και του Παγκύπριου Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κύπρου ο οποίος έληξε ισόπαλος 0-0.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι Κύπριοι άσσοι παλαίμαχοι τίμησαν τον Ανθυπασπιστή Κέντρα Κωνσταντίνο από το Άργος Ορεστικό και τον Ανθυπασπιστή Παπαλάμπρο Βασίλειο από την Ομορφοκκλησιά που παραμένουν από το 1976 μέχρι και σήμερα αγνοούμενοι.

Παράλληλα τιμήθηκαν ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής Πανίκος Ευθυμιάδης, ο πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980 Γιώργος Χαλκίδης, όπως και οι παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-2 και που διαβιούν μόνιμα στον τόπο μας.
Ειδικότερα τιμητική διάκριση έλαβαν οι Σιάντσης Παύλος, Αλεξιάδης Λάζαρος, Παράσχος Γιώργος, Διντσικος Ιωάννης,Παπαβασιλείου Αργύρης,Παπαδόπουλος Χρήστος και Χουνουζίδης Γιώργος.

kastoria-palaimaxoi-23 kastoria-palaimaxoi-19 kastoria-palaimaxoi-22 kastoria-palaimaxoi-21 kastoria-palaimaxoi-20 kastoria-palaimaxoi-18 kastoria-palaimaxoi-17 kastoria-palaimaxoi-16 kastoria-palaimaxoi-15 kastoria-palaimaxoi-14

kastoria-palaimaxoi-13 kastoria-palaimaxoi-12 kastoria-palaimaxoi-11 kastoria-palaimaxoi-10 kastoria-palaimaxoi-9 kastoria-palaimaxoi-8 kastoria-palaimaxoi-7 kastoria-palaimaxoi-6 kastoria-palaimaxoi-5 kastoria-palaimaxoi-4

kastoria-palaimaxoi-3 kastoria-palaimaxoi-2 kastoria-palaimaxoi-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.