Καστοριά:Οι πρώτες κινήσεις του αστυνομικού μετά τη δολοφονία του ταξιτζή

Καστοριά:Οι πρώτες κινήσεις του αστυνομικού μετά τη δολοφονία του ταξιτζή

Μπορεί ο αστυνομικός να μην είχε αρπάξει τελικά τα χρήματα που είχε ο δολοφονημένος οδηγός ταξί στις τσέπες του, όμως άρπαξε όσα κέρματα ευρώ βρήκε μέσα στο ταξί και μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, ήταν τα χρήματα που έδωσε για να πληρώσει ένα διερχόμενο ταξί για να τον πάει σπίτι του, στην Καστοριά.

Και ενώ ο οδηγός ταξί ήταν νεκρός στο έδαφος από το υπηρεσιακό του πιστόλι, εκείνος περπάτησε μέχρι τον κεντρικό δρόμο και μετά πήρε ένα άλλο ταξί για να γυρίσει στο σπίτι του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Πάντως για να στηρίξει την εκδοχή του, ότι είχε οικονομικά προβλήματα και ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, είπε στις αρχές ότι είχε ήδη εξαφανίσει περίπου 4.000 ευρώ που είχε σε έναν κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του από το γάμο τους.

Μάλιστα δεν της είχε πει το παραμικρό για τις τακτικές του αναλήψεις από τον κοινό λογαριασμό. Επίσης φαίνεται να του είχε γίνει πάθος ένα διαδικτυακό παιχνίδι τζόγου που έπαιζε, ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να έχει ήδη χρεωθεί με 3.000 ευρώ.

Για τις αρχές είναι ξεκάθαρο ότι δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν, παρά μάλιστα και την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του είναι κάτοχος ταξί καθώς κληρονόμησε από τον πατέρα της την άδεια και είχε οδηγό ο οποίος το δουλεύει στην περιοχή.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.