Καστοριά: Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό!!!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 27-29 Μαίου 2016: 2ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών με σκοπό την αγορά δύο αμαξιίδων για άτομα που πάσχουν απο σκλήρυνση κατά πλάκας

ΣΚΟΠΟΣ της διοργάνωσης είναι να αγοραστούν δύο αμαξίδια για άτομα που πάσχουν απο σκλήρυνση κατά πλάκας και έχουν άμεση ανάγκη, αλλά και την ανάδειξη του πολιτισμού που προάγει το ποδόσφαιρο σε κάθε ηλικία.
Κάθε ομάδα με τον ερχομό της στην Καστοριά θα φέρει όσα πλαστικά καπάκια μπορεί να μαζέψει απο τον τόπο της ,τα οποία θα δοθούν στον Σύλλογο Σλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς,για την αγορά των αμαξιδίων.
Ακόμη οι παλαίμαχοι Καστοριάς θα προσφέρουν για κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή το ποσό των 2 ευρώ στον Σύλλογο.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών,ομάδες φορέων,αλλά και ανεξάρτητες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
2.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα,σε απογευματινές έως βραδυνές-νυχτερινές ώρες, υπό το φως των προβολέων.
3.Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο Παρασκευή 27 Μαίου,Σάββατο 28 Μαίου και Κυριακή 29 Μαίου 2016.
4.Το κόστος συμμετοχής για τις τρείς ημέρες ορίζεται στα 80 Ευρώ ανά συμμετέχοντα και περιλαμβάνει διανυκτέρευση την Παρασκευή 27 Μαίου,το πρωινό, το γεύμα και την διανυκτέρευση του Σαββάτου 28 Μαίου,όπως και το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής 29 Μαίου.Θα υπάρχει παράταση για τον χρόνο παράδοσης στα δωμάτια.Τα συνοδά μέλη χρεώνονται 70 ευρώ κατ` άτομο.
5.Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές από 38 ετών και άνω και αυτό θα βεβαιώνεται απο την ταυτότητα που θα επισυνάπτεται, σε δελτίο που θα εκδοθεί για τους αγώνες
6.Τους αγώνες θα διευθύνουν επίσημοι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Καστοριάς και θα υπάρχει γιατρός και παρατηρητής αγώνος.
7.Η διαμονή θα γίνει στα ξενοδοχεία ΤΣΑΜΗΣ,ΚΕΛΕΤΡΟΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,την δε Παρασκευή 27 Μαίου και ώρα 10 μ.μ. θα γίνει βραδυά καλωσορίσματος όλων των συμμετεχόντων.
8.Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις επισκέψεων στα αξιοθέατα της Καστοριάς (Γύρος της λίμνης,Σπήλαιο του δράκου,Μονή Μαυριώτισσας,Ενυδρείο,Λιμναίος οικισμός,Μουσείο με κέρινα ομοιώματα,Εκθετήριο Γούνας Καστοριάς,Λαογραφικό Μουσείο) με δωρεάν ξενάγηση και ειδική ελάχιστη τιμή για τα γκρούπ του τουρνουά.
9.Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 150 Ευρώ για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της,το οποίο θα επιστραφεί με την έλευση της κάθε ομάδος, όσο δυνατον πιό νωρίς και το αργότερο την Δευτέρα 23 Μαίου,για την δέσμευση ανάλογων διανυκτερεύσεων.
10.Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 70` λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών) και από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχη,θα εξαρτηθεί αν θα διοργανωθεί και Β` φάση του τουρνουά.
11.Ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν δίχως διαμονή,έχει κόστος για κάθε αγώνα 5 ευρώ το άτομο.
12.Στον κάθε παλαίμαχο που θα αγωνιστεί στο τελος θα δοθεί έπαινος συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες στον κ.Δημήτριο Εμμανουηλίδη τηλ 6937 019988 email:emmanouilidisfurs@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.