Καστοριά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία έως την Κυριακή

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της χ/θ 1+854 έως χ/θ 2+354 της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης λόγω εκτέλεσης εργασιών

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας σε απόσταση 250 μέτρων εκατέρωθεν της θέσης της προσφάτως κατεδαφισμένης Σιδηροδρομικής Γέφυρας του Ο.Σ.Ε. επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης.

Μέχρι την αποπεράτωση των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, για όλους τους τύπους οχημάτων, θα εκτρέπεται από τον κυκλικό κόμβο Λαρίσης – Θεσσαλονίκης στην είσοδο της πόλης Κοζάνης και θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού 3 Κοζάνης – Λάρισας μέχρι τον κόμβο Τσελίκα και στη συνέχεια από την περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Εθνική Οδό 4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Ρωμανέλη).

 

Η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη, για όλους τους τύπους οχημάτων, θα εκτρέπεται στον κόμβο Στρατοπέδου Ρωμανέλη και θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα μέχρι τον κόμβο Τσελίκα (τμήμα Α-Β-Δ) και στη συνέχεια μέσω της Εθνικής Οδού 3 Κοζάνης – Λάρισας μέχρι την Κοζάνη.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως την 18-12-2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.