Συστράτευση των κατοίκων του Άργους Ορεστικού για την κεραία κινητής στον Κασλά

Συνεχίζεται έως το τέλος της εβδομάδας η συγκέντρωση των υπογραφών, προκειμένου να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ο δήμος Άργους Ορεστικού κατά της εταιρίας. Η αρχή έγινε με τους Συλλόγους γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης τη Δευτέρα, ενώ έντονη υπήρξε και η διαμαρτυρία των κατοίκων του Άργους Ορεστικού για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως 2 και Καραβαγγέλη, οι οποίοι κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου, ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα τη συλλογή υπογραφών.
Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου προτίθεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την απομάκρυνση της κεραίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι κάτοικοι του Άργους Ορεστικού και συγκεκριμένα της περιοχής «Κασλάς», διαμαρτύρονται ήδη από τον περασμένο χρόνο για την τοποθέτηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας
Αναλυτικά η διαμαρτυρία όπως δημοσιεύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο:
Αξιότιμε κ.Δήμαρχε και Δημοτικό Συμβούλιο, σας γνωστοποιούμε ότι στη γειτονιά ‘’ΚΑΣΛΑΣ’’και ακριβώς επάνω από την ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ’’ η εταιρεία τοποθέτησε πριν ένα μήνα περίπου κεραία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να διασφαλίζεται όπως ορίζει ο Νόμος 4070/12 η μη προσβολή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην εμβέλεια μάλιστα της οποίας συμπεριλαμβάνονται και ΣΧΟΛΕΙΑ!!! .
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ εντόνως για την κατάσταση αυτή και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!! Τη διακοπή της λειτουργίας της ΑΜΕΣΑ!!!
Για το σκοπό αυτό, κατοχυρώνουμε το αίτημά μας με υπογραφές όλων των κατοίκων καθώς και επαγγελματιών της περιοχής και παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες το ταχύτερο δυνατό!

Με Εκτίμηση
Οι κάτοικοι του ‘’Κασλά’’

DSC_0029 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0029

Leave a Reply

Your email address will not be published.