Θ Καρυπίδης για φράγμα Νεστορίου: Οι μάγκες και τα έργα παιχνίδια τελειώσανε! (βίντεο)

Θ Καρυπίδης για φράγμα Νεστορίου: Οι μάγκες και τα έργα παιχνίδια τελειώσανε! (βίντεο)

Δριμύ κατηγορώ για τις νέες καθυστερήσεις στο έργο του φράγματος Νεστορίου εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας  Θ. Καρυπίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα. «Το έργο θα γίνει, σημείωσε, οι μάγκες που νομίζουν πως μπορούν να είναι μάγκες τελειώσανε. Αν νομίζουν πως θα εξωθούν εταιρίες σε απόγνωση και θα παίρνουν τα έργα να τα κρατούν και να τα υλοποιούν αυτοί όποτε θέλουν για να έχουν από αλλού απορροφήσεις αυτά τέλος».

Σε ότι αφορά την υπόθεση αυτή ο κ. Καρυπίδης επισήμανε ότι θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την πορεία του φράγματος και του αρδευτικού.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Περιφερειάρχης και για τους εργολάβους. Συγκεκριμένα είπε πως «Η οργανωμένη Πολιτεία και η δημοκρατία δεν εκβιάζονται. Αυτά που ξέρανε κάποιοι να τα ξεχάσουν. Αυτός που θέλει να υλοποιήσει έργο έχει και την ευθύνη να το υλοποιήσει. Δεν καθυστέρησε ποτέ η διάθεση πόρων. Έπαιρνε τα λεφτά ο εργολάβος, έμεναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Θα αναλάβουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Τέλος με τα έργα παιχνίδια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καρυπίδη
Leave a Reply

Your email address will not be published.