Τα καπάκια της… ανθρωπιάς και στο Άργος

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 300 κιλά τα καπάκια που έχουν συλλεχθεί, με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η δράση που ξεκίνησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς  και η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς με στόχο να συγκεντρωθούν πλαστικά καπάκια για την αγορά βοηθημάτων για άτομα με κινητική αναπηρία.

Με στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών του Άργους να συμμετέχουν στη δράση, ξεκίνησε η συγκέντρωση στο Super Περιπτεράκι  του Πρόδρομου Τοκατλίδη (απέναντι από το δημαρχείο) αλλά και στο καφενείο Πούλογλου στην οδό Διοικητηρίου απέναντι από το γυμνάσιο.

Έτσι, οι πολίτες του Άργους που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μπορούν εύκολα και γρήγορα να «δωρίζουν» πλαστικά καπάκια από νερό, αναψυκτικά, γάλατα, χυμούς, μαλακτικά, βρεφικές κρέμες, καφέδες και μαρκαδόρους. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να προστεθούν και περισσότερα σημεία στην πόλη του Άργους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς  και την κ. Βερόνικα Αποστόλου στο τηλέφωνο 24670 21441.

Χορηγός επικοινωνίας της δράσης είναι η gmedia.

kapakia1

Πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στη δράση
Πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στη δράση

Leave a Reply

Your email address will not be published.