Κάνει αφιλοκερδώς τατουάζ σε άρρωστα παιδιά (Photos)

Κάνει αφιλοκερδώς τατουάζ σε άρρωστα παιδιά (Photos)

Ο Μπέντζαμιν Λόϊντ από τη Νέα Ζηλανδία είναι tattoo artist και έχει βρει έναν πολύ όμορφο και ξεχωριστό τρόπο να βοηθήσει παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο Μπέντζαμιν χρησιμοποιεί αερογράφο, δηλαδή μη μόνιμο υλικό, για να φτιάξει στα χέρια και τα πόδια των παιδιών τατουάζ ώστε να τα βοηθήσει να τα κάνει να χαμογελάσουν στις δύσκολες στιγμές που περνάνε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

tatooartist4

tatooartist2

Για να ξεκινήσει την όλη προσπάθεια ο Μπέντζαμιν ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία με ένα άλογο στο οποίο είχε κάνει τατουάζ λέγοντας πως αν συγκεντρώσει 50 likes θα πήγαινε στο Νοσοκομείο Στάρσιπ και θα έκανε τατουάζ σε όλα τα παιδιά, διευκρινίζοντας πως το τατουάζ είναι με αερογράφο και όχι μόνιμο.

tatooartist5

Όταν η φωτογραφία συγκέντρωσε τα απαραίτητα like ο Μπέντζαμιν πήγε στο νοσοκομείο και βρήκε έναν γονιό που έδωσε την συγκατάθεση του. Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook συγκέντρωσε 6 εκατομμύρια εμφάνισης της σελίδας του, ενώ αρκετοί γονείς του ζήτησαν να κάνει το ίδιο σε άλλα παιδία στο νοσοκομείο πράγμα το οποίο και έκανε με τα παιδιά.

tatooartist1

Τώρα ο Μπεντζαμιν προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να συνεχίσει να κάνει τατουάζ σε παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία.

tatooartist3

Πηγή: topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.