Προσήλθαν στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί

Το εκλογικό τους δικαίωμα έχουν εξασκήσει οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Πάνος Καμμένος κατά την αποχώρηση του από το Δημοτικό σχολείο Λαρανίου τόνισε πως οι ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν αν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο αύριο ή ψήφο ασυλίας στο χθές.

Απρόοπτα είχαμε στα Χανιά καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης αντιλήφθηκε την απουσία του ψηφοδελτίου του κόμματος του το οποίο βγήκε και ζήτησε συνεχίζοντας την εκλογική διαδικασία. Από τη μεριά του ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό να ανοίξουν τα διόδια έτσι ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα ενώ ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας για ακόμη μια φορά, είπε όχι στα μνημόνια και την λιτότητα τονίζοντας πως προτεραιότητα έχει η νεολαία της πατρίδας μας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποχωρώντας από το κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών στην Κυψέλη, δήλωσε αισιόδοξος για ισχυρή κυβέρνηση με εντολή 4ετίας.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης χαρακτήρισε την σημερινή μέρα, ημέρα γιορτής, τονίζοντας πως σήμερα μιλούν οι πολίτες ενώ η Φώφη Γεννηματά βγαίνοντας από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας έστειλε μήνυμα ενότητας ζητώντας από όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους κατά το παρελθόν το ΠΑΣΟΚ, να ξανά δείξουν εμπιστοσύνη στο κόμμα.

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Νέο Ψυχικό δηλώνοντας βέβαιος πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τέτοιο τρόπο που να ταιρίαζει στη δημοκρατική παράδοση και την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα μας. Η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου δήλωσε από την Χαλκίδα πως η εκλογική διαδικασία διεξάγεται ομάλα σε όλη τη χώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.