Καιρός: Σκόνη… παντού και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Σκόνη… παντού και άνοδος της θερμοκρασίας

Η μεταφορά σκόνης ευνοείται σήμερα, με τους ανέμους να μη βοηθούν την κατάσταση, αφού θα είναι ασθενείς και θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Ο καιρός σήμερα (28.04.2017) θα είναι γενικά αίθριος και με άνοδο της θερμοκρασίας.

Στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά τόπους πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ. Στα υπόλοιπα αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3, το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά τόπους πυκνές κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ στην Ήπειρο. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3, από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: αίθριος. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός αύριο Σάββατο 29-04-2017: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικοί όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα νότια. Θα κυμανθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.