Καιρός: Λιακάδες και άνοδος θερμοκρασίας

Καιρός: Λιακάδες και άνοδος θερμοκρασίας

Αν και δεν θα λείψουν το πρωί κάποιες ομίχλες ο καιρός για σήμερα αναμένεται καλός χωρίς βροχές και κρύο. Αντίθετα το θερμόμετρο ανεβαίνει, αν και το βράδυ πάλι θα χρειάζεται… ζακέτα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 ως 24 βαθμούς κελσίου. Στη Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 09 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 27-04-2017

Καιρός: αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ήπειρο και τη δυτικήΜακεδονία τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιοανατολικάΒορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.