Καιρός: η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Καιρός: η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Από την απόλυτη ζέστη στις βροχές και στους 20 βαθμούς. Κάπως έτσι περιγράφεται ο καιρός για πολλές περιοχές της χώρας σήμερα.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.ερμοκρασια: από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: στην Ήπειρο και πιθανόν στην Κέρκυρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.νεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και σταδιακά στα ανατολικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 27 έως 34 και στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 24 έως 34 και στα νότια έως 36 βαθμούς κελσίου.

 

Αττική

Καιρός: αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 26 έως 35 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 25 έως 31 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για την Τρίτη 04-07-2017

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.