Ιταλία: Οι τουρίστες δεν τρομάζουν, έκρηξη κρατήσεων για την Ελλάδα

Ιταλία: Οι τουρίστες δεν τρομάζουν, έκρηξη κρατήσεων για την Ελλάδα

«Θα είναι ένα θριαμβευτικό 2015»

«Oι τουρίστες δεν τρομάζουν, στην Ελλάδα έκρηξη κρατήσεων για το καλοκαίρι», γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Ιλ Μεσσατζέρο και σημειώνει: «Μέχρι σήμερα, έστω και ΑΝ η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση της Αθήνας, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ έγινε κάθε ημέρα και πιο σκληρή, τα στοιχεία τον κρατήσεων οδηγούν προς το συμπέρασμα ότι θα είναι ένα θριαμβευτικό 2015».

«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία και η ανασφάλεια που επικρατεί στην Αίγυπτο, ωθούν εκατομμύρια Ευρωπαίους σε αναζήτηση ήλιου και θάλασσας προς την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία» αναφέρει ο συντάκτης Στέφανο Αρντίτο.

Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τονίζει ότι «η Ελλάδα παραμένει πάντα φιλόξενη», κάτι που επιβεβαιώνει και η υπεύθυνη του γραφείου τουρισμού του ΕΟΤ στην Ιταλία, Κυριακή Μπουλασίδου.

«Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες πολλαπλασιάζονται οι εκκλήσεις για προσεκτική αντιμετώπιση της κατάστασης», αλλά, προς το παρόν, «μόνη λογική συμβουλή είναι να μην υποκύψει, κανείς, στον πανικό και να μην ληφθούν βιαστικές αποφάσεις», καταλήγει η εφημερίδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.