Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε βιβλιοπωλείο στην Ιπποκράτους

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε βιβλιοπωλείο στην Ιπποκράτους

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν από τις 23.00, στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια, στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές τόσο στο βιβλιοπωλείο, όσο και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της Ιπποκράτους.

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός.

Στις 22.22 άνδρας τηλεφώνησε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στο Zougla, υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια, ο οποίος θα εκραγεί σε 30 λεπτά.

«Δεν είναι φάρσα. Πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ο οποίος το επανέλαβε  πριν κλείσει το τηλέφωνο. Η αστυνομία, μάλιστα, διέκοψε άμεσα την κυκλοφορία.

Πηγή:Μιχάλης Λαγάνης/ http://www.topontiki.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.