Στόχος των τζιχαντιστών και η Ελλάδα (βίντεο)

Στόχος των τζιχαντιστών και η Ελλάδα (βίντεο)

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, στο οποίο εκτοξεύει απειλές εναντίον των χωρών που συμμαχούν εναντίον του, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα…

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την Mirror με την γνησιότητα του να τελεί ακόμα υπό εξακρίβωση.

Συγκεκριμένα, στο επίμαχο βίντεο, ακούγεται στην αρχή μία φωνή που λέει σε άπταιστα αγγλικά πως: «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μία καρτέλα με τις σημαίες 60 χωρών, τις οποίες οι τζιχαντιστές θεωρούν εχθρούς τους, ανάμεσα στις οποίες (πρώτη από αριστερά, στη δεύτερη σειρά) βρίσκεται και η ελληνική.

Το νέο βίντεο του ΙΚ συνεχίζεται με μία φωνή να λέει: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν».

Επίσης το ISIS κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «μαγειρεύουν» στοιχεία για το πόσοι τζιχαντιστές σκοτώνονται και πόσους στόχους πετυχαίνουν, υποστηρίζοντας ότι το κάνουν για να στοιχειώνουν τα μυαλά των στρατιωτών τους.

Το βίντεο επίσης απειλεί τους συμμάχους που παλεύουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

«Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει».

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές σε βίντεό τους απειλούν, έστω και εμμέσως, την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.