Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Peugeot 408 – Ποια είναι η τιμή του; (+video)

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Peugeot 408 – Ποια είναι η τιμή του; (+video)

Ένα ακόμα μοντέλο ήρθε στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Peugeot 408, ένα μοντέλο που το γνωρίζουμε από παλιά αλλά πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την γενιά που ξέραμε.

Το γαλλικό μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνο και όπως φαίνεται και σχεδιαστικά, θα το κατατάσσαμε στην κατηγορία των coupe SUV. Επιβλητικό από όπου και να το κοιτάξει κανείς, αντιλαμβάνεται με το… καλημέρα πόσο πολύ έχει ξεφύγει η Peugeot, κάτι που διαπιστώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Πλέον οι Γάλλοι, με το νέο 408, έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά, από το σύγχρονο design όπως τα επίπεδα τεχνολογίας και πολυτέλειας.

Μόνο με πλούσιο εξοπλισμό

Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν έρθει στην Ελλάδα και το Newsauto είναι το πρώτο Μέσο που τα «συνάντησε» στα logistics της εταιρείας. Προς το παρόν έχουν έρθει λίγα αυτοκίνητα, όμως τις επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμα περισσότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, οι τιμές του νέου Peugeot 408 το οποίο θα διατίθεται με πλούσιο εξοπλισμό και μόνο με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων θα είναι ξεκινούν από 39.900 ευρώ.

Κινητήρες

Να θυμίσουμε πως το γαλλικό μοντέλο πωλείται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων και 130 ίππους και δύο Plug-in hybrid με 180 και 225 ίππους.

Δείτε το video με ένα από τα πρώτα Peugeot 408 που ήρθαν στην Ελλάδα

Πηγή: newsauto

Leave a Reply

Your email address will not be published.