Ηράκλειο: Του έφτιαξε καφέ και τον έσφαξε – Ανατροπή δεδομένων στη στυγερή δολοφονία!

Ηράκλειο: Του έφτιαξε καφέ και τον έσφαξε – Ανατροπή δεδομένων στη στυγερή δολοφονία!

Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον ληστή του. Η αυτοψία στο σπίτι όμως άρχισε να περιπλέκει το μυστηριώδες έγκλημα…

Το κουβάρι της μυστηριώδους και περιπλεγμένης υπόθεσης με την άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό χθες το πρωί στις Πατσίδες προσπαθούν να ξεμπερδέψουν οι αστυνομικοί. Οι αρχές προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα πως η επίσκεψη του 69χρονου άνδρα – που υπέκυψε χθες στα πολλαπλά τραυματά του – στο σπίτι του 65χρονου στις Πατσίδες κατέληξε σε σφαγή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς αν και ο 65χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα του ήταν άγνωστο και ήρθε στο σπίτι του για να τον ληστέψει οι αστυνομικοί διατηρούν τις επιφυλάξεις τους καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία ο 65χρονος δέχτηκε τον 69χρονο στο σπίτι του και μάλιστα του έκανε και καφέ ενώ ο καυγάς ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού!

Ο ίδιος μάλιστα στις 08.00 το πρωί φέρεται να τηλεφώνησε καλώντας σε βοήθεια και αναφέροντας ότι κάποιος του επιτίθεται. Το κομμάτι που λείπει από το παζλ είναι πως βρέθηκαν οι δυο άνδρες να τραβούν μαχαίρια και να αλληλομαχαιρώνονται. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά ανάμεσα τους το ενδεχόμενο οι δυο άνδρες να είχαν είτε οικονομικές είτε προσωπικές διαφορές. Οι αστυνομικοί πέρα από την κατάθεση του 65χρονου ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ αναζητά μαρτυρίες από το περιβάλλον των δυο ανδρών και άλλα στοιχεία που θα ρίξουν φως στη σκοτεινή υπόθεση.

Πηγή: cretalive.gr, εφημερίδα Πατρίς

Leave a Reply

Your email address will not be published.