Με πολλές προωθητικές ενέργειες οι ιαματικές πηγές στη Philoxenia 2015

Με πολλές προωθητικές ενέργειες οι ιαματικές πηγές στη Philoxenia 2015

Ιδιαίτερα δυναμική θα είναι η παρουσία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην PHILOXENIA 2015, που θα πραγματοποιηθεί 12 – 15 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Στο περίπτερο του Συνδέσμου θα εκπροσωπηθούν 23 Δήμοι , 28 Ιαματικές Πηγές και πάνω από 50 Δημοτικές και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών, οι οποίες σε ειδικά desks θα μπορούν να προωθήσουν το διαφημιστικό υλικό τους, φυλλάδια, αφίσες, dvd, videos, τουριστικά πακέτα κ.α.
Ακόμη θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με hosted buyers αλλά και κληρώσεις στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι επισκέπτες της PHILOXENIA 2015 με δώρα διήμερα στις Ιαματικές Πηγές που θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες υδροθεραπείας και διαμονή σε ξενοδοχεία.
Ακολούθως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στις 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ( Β. Γεωργίου Α΄ 1). Στη συνεδρίαση θα παρουσιαστούν τα νέα μέλη του Συνδέσμου και το πρόγραμμα marketing για τον επόμενο χρόνο, ενώ θα παρευρεθεί η Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά για να συζητηθούν θέματα που άπτονται των Ιαματικών Πηγών.
Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας γνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Τουρισμός Υγείας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και κατ’ επέκταση στην οικονομία της χώρας καλεί τους επισκέπτες της PHILOXENIA 2015 στο stand 20, περίπτερο 13 προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχουν οι Επιχειρήσεις Εκμετάλλευσης Ιαματικών Φυσικών Πόρων, όσο και για την ποιότητα των Ελληνικών Ιαματικών Φυσικών Πόρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.