Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στην Καστοριά

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 την πόλη της Καστοριας επισκέφτηκαν η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κυρία ΜΑΡΑΚΑ Βασιλική, η Γενική Γραμματέας κυρία ΜΑΜΑΛΑΚΗ Μαρία και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κυρία ΤΖΙΤΖΙΚΑ Μόιρα.

Κατά την επίσκεψη τους συναντήθηκαν με την Πρόεδρο κυρία ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Βερόνικα και τον Γενικό Γραμματέα κύριο ΣΕΜΑΣΙΩΤΗ Παναγιώτη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις νέες εξελίξεις στο χώρο των φαρμάκων, των παροχών, της νομοθεσίας κ.α για τους ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας αλλά και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στον Νομό Καστοριάς και για τις τοπικές δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς.

Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έμειναν ενθουσιασμένα με τον τρόπο λειτουργίας του νεοσύστατου συλλόγου της Καστοριάς και η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση ότι η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό του συλλόγου οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.