Η «Κάρλα Μπρούνι της Βραζιλίας» (Photos)

Μετά την παραπομπή της Προέδρου Ντίλμα Ρουσεφ σε δίκη, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στη νέα Πρώτη Κυρία της χώρας. Πρόκειται για την 33χρονη Μαρτσέλα Τέμερ,  σύζυγο του μεταβατικού Προέδρου της χώρας, Μάικλ Τέμερ.

Η «πρώτη κυρία» της Βραζιλίας προκαλεί όχι μόνο με την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και με τα υπέρογκα ποσά που δαπανά για την εμφάνισή της καθώς και τον πολυτελή βίο που διάγει. Ταξιδεύει στην Νεα Υόρκη για ψώνια, το Μιλάνο και το Παρίσι, έχει υπηρέτριες και η δημόσιες εμφανίσεις της αποδικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το γουστο της στην ακριβή ραπτική.

brazilia

H Mαρτσέλα έχει γίνει «κόκκινο πανί» για το βίο που διάγει σε μια χώρα που η οικονομία της έχει επιβρανδυθεί λόγω των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης στο προεδρικό μέγαρο- όπου μετακόμισε την προηγούμενη εβδομάδα- επιβαρύνοντας  τους φορολογούμενους. Όταν η Μαρτσέλα θέλει κάτι, το διεκδικεί και στο τέλος,  το παίρνει, σχολιάζουν οι εφημερίδες, οι οποίες την αποκαλούν την «Κάρλα Μπρούνι της Βραζιλίας».

brazilia2

Πηγή: topontiki.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.