Σε πλήρη εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ

Σε πλήρη εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ, καθώς πλέον ο χρόνος μετράει επισήμως αντίστροφα για το στήσιμο της εσωκομματικής κάλπης στις 22 Νοεμβρίου.
Στην Ημαθία περιοδεύει το Σάββατο ο Απόστολος Τζτζικώστας, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι την Κυριακή στην Κοζάνη στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης.
Ο κ. Μεϊμαράκης κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.
«Αυτά που ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή είναι η φοροκαταιγίδα που έρχεται, οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων, η περικοπή του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, η περικοπή του επιδόματος για τα άτομα με αναπηρία» είπε την Παρασκευή, συμπληρώνοντας με νόημα: «Η κοινωνία έχει μιλήσει.
Η Νέα Δημοκρατία, με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα τις Σκουριές ενώ ετοιμάζει περιοδεία-έκπληξη ανά την επικράτεια, με πούλμαν τελευταίου τύπου, στο οποίο θα τον συνοδεύουν δύο συνεργάτες του και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου..
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την Παρασκευή την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και μεταξύ άλλων μίλησε για ανάγκη να υπάρξει αυτοκριτική στη ΝΔ, η οποία -όπως είπε- έχασε μέσα σε λίγα χρόνια πάνω από το 50% της εκλογικής της δύναμης.
Η επίσημη πρώτη του Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με τον υποψήφιο να αναφέρεται στο όραμα του για τη ΝΔ και να επαναλαμβάνει την κεντρική του θέση να αλλάξει πρώτα η ΝΔ για να εμπνεύσει στη συνέχεια και όλη τη χώρα.
«Δεν αξίζει στη ΝΔ να μικραίνει. Θέλουμε τη ΝΔ μεγάλη και ισχυρή» είπε και δήλωσε ότι «η βαθιά ανανέωση της παράταξης είναι ιστορική ανάγκη» είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.