Χαρίζεται παραμυθένιο νησί για 44 ευρώ! (Photos)

Χαρίζεται παραμυθένιο νησί για 44 ευρώ! (Photos)

Αν πάντα ονειρευόσασταν πάντα να μετακομίσετε σε ένα παραδεισένιο μέρος, μακριά από όλους και όλα σας γεμίζουν άγχος και ένταση, ήρθε η ώρα το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να διαθέσετε 44 ευρώ.

Μετά από 24 χρόνια, ο Ντάγκ και η Σάλι Μπέιτζ αποφάσισαν να χαρίσουν με κλήρωση το αγαπημένο τους ιδιωτικό νησί στον Νότιο Ειρηνικό, το Kosrae Nautilus Resort, σε έναν ξένο.Το ζευγάρι, που νιώθει ότι έφτασε η ώρα να φύγει από εκεί και να ζήσει κοντά στα εγγόνια του, θέλει το θέρετρο να πάει σε κάποιον που ονειρεύεται μια ζωή σε ένα εξωτικό νησί, όπως έκαναν και οι ίδιοι όταν ήταν νεότεροι.

nisi1 nisi2 nisi4

Το νησάκι βρίσκεται στην Μικρονησία, σύμπλεγμα νησιών στον Νότιο Ειρηνικό πάνω από την Αυστραλία, η οποία είναι γνωστή για τους κοραλλιογενείς υφάλους της γεγονός που την καθιστά δημοφιλή προορισμό για τους δύτες.Το ζευγάρι που διαθέτει την ξενοδοχειακή μονάδα αναφέρει πως ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να διατηρήσει του 16 εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Κάθε συμμετοχή είναι καλοδουχούμενη με την κλήρωση να διεξάγεται στις 26 Ιουλίου.Το μόνο κακό είναι ότι για να λάβετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να πάτε στο νησί για να δηλώσετε συμμετοχή.

nisi3 nisi5

Πηγή: topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.