Γιώργος Πρίντεζης: Xάνει την εθνική, απίθανο για 5ο τελικό

Η υποτροπή στο αριστερό πέλμα του Γιώργου Πρίντεζη στη διάρκεια του τρίτου τελικού, καθιστά απίθανη τη συμμετοχή του στον πέμπτο αγώνα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (29/5) ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Γιώργος Πρίντεζης: Xάνει την εθνική, απίθανο για 5ο τελικό

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ουσιαστικά παίζει εδώ και πολύ καιρό με έντονες ενοχλήσεις στο ίδιο πόδι στο οποίο τραυματίστηκε στον τρίτο τελικό. Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις που η πελματιαία απονευρωσίτιδα των αθλητών βρίσκεται σε έξαρση απαιτείται τουλάχιστον ένας με ενάμιση μήνας ξεκούρασης για να υποχωρήσουν οι πόνοι και να είναι σε θέση ο παίκτης να μπει ξανά για προπόνηση.

Φαίνεται, πως το βράδυ της Πέμπτης το πόδι του Γιώργου Πρίντεζη τον “πρόδωσε” μετά από υπερπροσπάθεια μηνών και πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να μείνει εκτός μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως το οίδημα. Ακόμα και στην περίπτωση που η σειρά των τελικών κριθεί την άλλη Πέμπτη σε πέμπτο παιχνίδι, με βάσει τα δεδομένα η συμμετοχή του πρέπει να θεωρείται απίθανη και για να αλλάξει αυτό χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα… θαύμα.

Αυτή η εξέλιξη και η υποτροπή που όλα δείχνουν ότι έχει υποστεί ο Γιώργος Πρίντεζης (την Παρασκευή 27/5 θα βγουν τα επίσημα αποτελέσματα της μαγνητικής), τον αφήνει εκτός Εθνικής Ομάδας. Η προετοιμασία της επίσημης αγαπημένης για το Προολυμπιακό στο Τορίνο ξεκινάει λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν και είναι δεδομένο πως ο παόυερ φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν προλαβαίνει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από το 2008 που αγωνίζεται στην Εθνική Ανδρών με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2011 που δεν κλήθηκε, ο Πρίντεζης δεν έχει λείψει ποτέ. Δυστυχώς όμως αυτό το καλοκαίρι η απόφαση του μοιάζει με μονόδρομο λόγω του τραυματισμού του.
Πηγή: www.eurohoops.net/el

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.