H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για το πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε

Με κείμενο σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου

H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για το πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε

Yποστηρίζουν ότι πρόκειται για τη δεύτερη πράξη του «σχεδίου Νέμεσις» – Απειλούν με πιο «δυναμική συνέχεια» – Το πακέτο έφτασε στο Βερολίνο την Τετάρτη – Ως αποστολέας εμφανιζόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης

Με κείμενο σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την Πέμπτη η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στο κείμενο υποστηρίζουν ότι είναι η δεύτερη πράξη του σχεδίου Νέμεσις και ότι συνεχίζουν δυναμικά παρά τις αστυνομικές έρευνες και τη σύλληψη «60 συντρόφων και άλλων ατόμων» και παρά «την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ».

Υποστηρίζουν, δε, ότι η αναλυτική προκήρυξη θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ως πρώτη πράξη του σχεδίου Νέμεσις η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς είχε ονοματίσει την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη τον περασμένο Οκτώβριο.

Το κείμενο όπως αναρτήθηκε έχει ως εξής:

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008.

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε
Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.

 

Η ΕΛΑΣ ανησυχεί και για νέα τρομοπακέτα

Την ίδια ώρα σε εγρήγορση για τις επόμενες ημέρες βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική καθώς το ενδεχόμενο να έχουν σταλεί και άλλα τρομοδέματα σε υπουργεία, υπηρεσίες ευρωπαϊκών κρατών ακόμη και σε πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα παραμένει ανοικτό.

Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα, ξεσκονίζουν την υπόθεση του Νοεμβρίου του 2010 όταν η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς έστειλε παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες και ξένους στόχους όπως την Άγκελα Μέρκελ, το Νικολά Σαρκοζί και τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι με αποστολέα – για να μην κινήσει υποψίες – το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. «Ασφαλώς και το μυαλό πηγαίνει στη συγκεκριμένη οργάνωση κάτι που τελικά επαληθεύτηκε με την ανάληψη ευθύνης σε γνωστό σαιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μην ξεχνάμε άλλωστε το 2010 η Πυρήνες της Φωτιάς μιμήθηκαν τις ενέργειες ξένης οργάνωσης που το 2003 είχε στείλει ανάλογα τρομοπακέτα. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και έχει να κάνει με μια προσπάθεια να δώσουν και πάλι ένα δυναμικό παρών με διεθνή αντίκτυπο» αναφέρει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρώτο που προσπαθούν να μάθουν οι αστυνομικοί είναι η διαδρομή του πακέτου. Γνωρίζουν ότι έφυγε από συγκεκριμένο γραφείο της Αττικής και αναζητούν τον υπάλληλο που το παρέλαβε μήπως και θυμηθεί το άτομο που μετέβη στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και ταχυδρόμησε τη βόμβα που έφερε ως αποστολέα τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη. Παράλληλα προσπαθούν να δουν αν η εκρηκτική ύλη ήταν ανιχνεύσιμη ή όχι προκειμένου να διαπιστώσουν τα κενά στα μέτρα ασφαλείας. «Από το 2010 υπήρξε αλληλογραφία μεταξύ της Αστυνομίας και των εταιρειών μεταφοράς δεμάτων προκειμένου να γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις καθοριστικός είναι και ο ρόλος του κάθε υπαλλήλου που παραλαμβάνει κάποιο ύποπτο δέμα αφού είναι επιβεβλημένο να ειδοποιεί την Αστυνομία προκειμένου να ελεγχθεί το πακέτο πριν φύγει για τον προορισμό του» αναφέρει αστυνομικός και προσθέτει «ένα δεύτερο σημείο που μας προβληματίζει είναι το γεγονός ότι ενώ έχουν συλληφθεί πάρα πολλά μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς η οργάνωση εξακολουθεί να παραμένει ενεργή και να έχει επιχειρησιακή ικανότητα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον περασμένο Οκτώβριο έβαλε βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη στην οδό Ιπποκράτους».

Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.