Η Μελάνια Τραμπ δεν μετακομίζει στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ δεν μετακομίζει στον Λευκό Οίκο

Με τις διαπραγματεύσεις για την ομαλή μετάβαση από τη διακυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα σε εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ να έχουν ξεκινήσει ήδη από την επόμενη μέρα των αμερικανικών εκλογών, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα διατηρήσει τον Λευκό Οίκο ως την επίσημη κατοικία του Προέδρου των ΗΠΑ ή αν θα επιλέξει να μείνει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Το τελευταίο ενδεχόμενο είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τόσο στους υπεύθυνους ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ, όσο και στους κατοίκους της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στους κατοίκους του Trump Tower όπου βρίσκεται το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 20 Ιανουαρίου ο Τραμπ θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, ωστόσο η σύζυγός του Μελάνια δεν θα τον ακολουθήσει. Τουλάχιστον όχι μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον γιό του ζευγαριού Μπάρον, ο οποίος φοιτά σε σχολείο στη Νέα Υόρκη με τη μαμά του να μην θέλει γιος της να αλλάξει σχολικό περιβάλλον στη μέση της σχολικής χρονιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, η Μελάνια θα ταξιδεύει στην Ουάστιγκτον όταν είναι απαραίτητο, ενώ και ο Τραμπ αναμένεται να περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του στο Μανχάταν.

Τώρα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας εργάζονται ώστε να διασφαλίσουν την φύλαξη της Μελάνια και του Μπάρον στην Νέα Υόρκη κρατώντας την παρουσίας του,όσο γίνεται, πιο διακριτική.

Πηγή: topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.